Smart Credit Broker
Credite
Noi ne ocupam de:
- deplasarea la biroul dvs.
- consilierea dvs.
- intocmirea dosarului
- deplasarea la banca si aplicarea dosarului

Astfel, beneficiati de timp record la aprobarea dosarului si totul este GRATUIT.
Pentru serviciile prestate nu percepem comioane sau taxe.

Despre noi

SmartCredit Broker este o societate de consultanta si intermediere credite si leasing, atat pentru clienti persoane fizice, cat si pentru clienti persoane juridice. Pentru clientii persoane fizice, Smart Credit Broker preia activitatile de Front Office din zona bancara si le pune la dispozitia clientului intr-un mod mult mai flexibil, oferind avantajul unei prezentari oneste si comprehensibile.
Servicii oferite persoanelor fizice:
  • prezentarea ofertelor bancilor partenere
  • consilierea in identificarea produsului bancar optim pentru client
  • punerea la dispozitia clientului a intregii documentatii necesare contractarii creditului
  • intocmirea dosarului de credit
  • depunerea documentelor necesare obtinerii creditului
  • informarea clientului cu privire la stadiul procesului de acordare a creditului
  • consiliere juridica la verificarea garantiilor pentru creditele ipotecare si cele de nevoi personale garantate cu ipoteca.
Foarte important! Serviciile noastre sunt GRATUITE!

Pentru desfasurarea activitatii de intermediere financiara oferite persoanelor juridice , Smart Credit Broker a stabilit legaturi de parteneriat cu importante societati bancare din Romania si societati de leasing, avand astfel posibilitatea de a oferi optiuni cat mai variate clientilor nostri.
Principiul care ghideaza activitatea firmei noastre este cel al identificarii solutiei optime pentru client.

Ceea ce facem noi este nu numai sa gasim imprumutul potrivit nevoilor si veniturilor persoanelor care ne contacteaza, dar sa si facem ca tot procesul de creditare, de la aprobare pana la semnarea contractului si obtinerea banilor, sa fie cat mai simplu, mai lipsit de stres si mai putin costisitor pentru client.
Oferim servicii complete si gratuite de intermediere credite, servicii care cuprind prezentarea ofertelor diferitelor banci, consiliere in alegerea variantei avantajoase pentru client, preluarea documentelor, intocmirea dosarului si depunerea acestuia la banca.

In viitor urmarim dezvoltarea afacerii prin cooptarea de colaboratori cu specializari recunoscute in domeniile de activitate si prin extinderea teritoriala.

Termeni de utilizare | Reguli de confidentialitate
Parteneri: